Friss topikok

Archívum

PTC-net

Linkblog

PTC oldalak leírása

2011.04.30. 11:16 Cr0sMaN

PTC oldalak leírása

Valószínűleg naponta te is több alkalommal gondolkodsz el azon, miként juthatnál hozzá, kevés idő ráfordítással egy kis extra keresethez! Itt a lehetőség!

Látogatóinknak egyszerű kereseti lehetőségeket ajánlunk. Fontos tudni, hogy az oldalon feltüntetett programokkal valóban lehet keresni, de igazán komoly összegre akkor tehetsz szert, ha referenseket tudsz gyűjteni, vagy nagyon sok programban regisztrálsz egymagad. Minden regisztrációhoz találsz magyar nyelvű útmutatót, ha elakadsz segít az automata fordító, de ha nagyon nem értesz valamit mi mindig nagyon szívesen segítünk neked elérhetőségeinken.

Rögtön pár kiemelt ajánlatra hívjuk fel figyelmedet.

Magyarország közösségi hirdető rendszere! Augusztus 15-ig teszt jelleggel működik,de weboldal látogatásaidat a teszt időszak alatt is kifizetik! Regisztrálj Magyarország új PTC rendszeréhez!
Itt megosztom a tapasztalataimat Veled, részletes információkat találsz az általam használt PTC oldalakról, amelyeket máshol nem találsz. Ez volt az én problémám is mikor a PTC-kel kezdtem foglalkozni, sehol nem találtam valamire való leírást. A legtöbb helyen csak nagyon hiányos, téves vagy semmi infót találhatsz, nagy biztatás mellett hogy regisztrálj ide vagy oda.

Az itt felsorolt oldalakkal magam is dolgozok és keresek pénzt velük. Mindegyiküknél ingyenes a regisztráció. Véleményem s szerint jobb egy pár oldallal dolgozni és azokat minél jobban kiépíteni, mint rengeteg helyre beregisztrálni és referáltak nélkül dolgozni.

Minden kereső rendszerre vonatkozóan van egy szabály amire nagyon figyelned kell! Soha sehol ne kattints olyan linkre mely az alábbiakat tartalmazza! Azonnal elveszíted addig minden meg keresett dollárodat!! Cheat Bot Checker! vagy Do Not Click this link!

Általános segítség a PTC típusú rendszerekhez:Belépés után belépsz a surf ads vagy wiew ads menüben / előjön 5-12 link mindegyiket egymás után megnyitod a megnyíló oldalakat addig tartsd nyitva amíg balra felül DONE felirat mellett zöld pipa megjelenik az minden megnyitott oldal után pénzt kapsz! Vannak olyan oldalak ahol a done felirat és pipa helyett számsor jelenik meg, melyből rá kell kattintanod az oldal bezárása előtt a Please CLICK mellett megjelenő számra, és van ahol a 4 jegyü számsort /kód/ neked kell beirni a mellette lévő rovatba, gyakorlatilag ezzel nyugtázod a megtekintés végét. Egyedi eset amikor egyszerü felugró ablakot kapsz a vizit végén rákattintasz az OK-ra és kész.Egyenlegedet MY STADS vagy MY ACCOUNT menüpontalatt találod. Referens linkedet is itt találod meg.

Referens linkedet érdemes tovább adni barátaidnak, ismerőseidnek, de akár ingyenes apró hirdetéssel, egy jó szöveggel is hozhatsz regisztrációt! Valamennyi PTC rendszerre vonatkozóan.

6-10 refferensel már keresetnek nevezheted a zsebpénz helyett, összekattintott dollárjaidat!

Jutalékodat általában oldalaktól fűggően 2-10 Dollár között kérheted Alertpay vagy Paypal számládra.

Banner
Zászlót jelent, vagyis a képernyődön egy csíkot, egy hirdetést látsz. Ilyeneket láthatsz honlapokon is.

Reeferral Ajánlottad-at jelent, szószerint nehéz lefordítani. A legjobb meghatározása azok a tagok, akik a te ajánlásodra regisztrálnak egy oldalhoz, és a különböző jutalékrendszerekben alattad vannak.

E-bankok
Az elektronikus kereskedelem legfőbb meghatározói. Rajtuk keresztül tudod bonyolítani pénzügyeidet. A legfontosab a következő: Alertpay.

PTC
Paid-To-Click. Ami annyit jelent, hogy ha klikkelsz pénzt kapsz. Itt általában egy bannerre kell klikkelni, ami megnyit egy oldalt, amit egy meghatározott ideig kell nyitvatartani "olvasni".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ptcnet.blog.hu/api/trackback/id/tr332866376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása